SC. TICA Ch. Persefelis Nynne JW DSM

Sire: Sunnybeach Prins Hamlet of Persefelis
Dam: Persefelis Adorable Angel


SC. PERSEFELIS NYNNE JW DSM er blevet National Winner 2013

Vi er meget stolte over vores dejlige golden Persefelis Nynne er blevet National Winner, som bedste hunkat på Felis Danica's Top 5 liste 2013. Det kom som lidt af en overraskelse for os, hvilket skyldes at reglerne med kort varsel blev ændret, så der kun kunne indsendes 2013 resultater fra udstillinger i Danmark. Det har så tilsyneladende været til Nynnes fordel og måske til andres "bagdel." Glade og stolte er vi i hvert tilfælde. Nynne har klaret sig super på udstillingerne i 2013. Hun har været udstillet 15 gange. 14 gange har hun været nomineret og 9 gange har hun været BIS. Det er også blevet til 2 x BOB nr. 3.

På dommerbordet er hun en primadonna, der "indtager " scenen med sin karisma og sin charmerende personlighed. Nynnes temperament kræver opmærksomhed og hun skal nok agere så kælen og lækker, at hun får tilfredsstillet sit behov, og sikrer sig at dommerne får set hendes BIS potentiale.

Vi benytter lejligheden til at sige tak til alle dommere, som gennem deres bedømmelser og stemmer har givet Nynne mulighed for at opnå denne eftertragtede titet: NATIONAL WINNER